Početna, Dallas nameštaj

Predsoblja

Predsoblja

Predsoblja su prostorije u koje se ulazi pre nego što se nastavi ka daljem delu kuće ili stana. Ono što definiše predsoblje su najmanje jedna vrata koja vode ka izlasku iz doma i najmanje jedna vrata koja vodi u unutrašnjost kuće ili stana. Predsoblje može biti u obliku hodnika, ali to uglavnom nije slučaj.

Nameštaj koji je pogodan za postavljanje u ovoj prostoriji uglavnom služi da odložite stvari koje Vam unutar doma nisu potrebne. Još jedna prilika da unapredite estetiku vašeg doma. U Dalasovoj ponudi nameštaja za predsoblje možete naći cipelarnike, čiviluke, ogledala, komode i vitrine.

Predsoblja stvaraju prelazni osećaj, pa kod domaćinstava bez cipela je idealno mesto gde se vi i gosti možete izuti. Zato je cipelarnik pogodan za ovu prostoriju. Kaputi i jakne u zatvorenom prostoru samo prave gužvu. Čiviluk rešava taj problem i jedan je od najbitnijih elemenata u predsoblju. 

Pre izlaska iz kuće na ogledalu možete proveriti da li je na vama sve uredno i tako bez brige izaći. Komoda može služiti za odlaganja još nekih stvari ili da na nju sednete i na miru se obujete. Sav problem sa prostorom rešiće vitrina u koju možete odložiti jakne koje su trenutno van sezone, kape i šešire, još obuće i ostale odevne predmete.

Nameštaj Dallas | Nagrade
Dallas nameštaj | Predsoblje avis Akcija

Predsoblje avis

rsd

- rsd

Dallas nameštaj | Predsoblje rio Akcija

Predsoblje rio

rsd

- rsd

Dallas nameštaj | Predsoblje tara Akcija

Predsoblje tara

rsd

- rsd