Početna, Dallas nameštaj

Regali

Regali

Regali u vašem dnevnom boravku su upečatljivi komadi nameštaja koji će mu dati poseban pečat i zaokružiti njegov stil kao celinu.

Osim što su, između ostalog, namenjeni držanju televizora, ali i niza ukrasnih predmeta, knjiga ili biljaka, oni mogu imati i zatvorene delove namenjene držanju sitnica.

Moderni regali spadaju u one komade nameštaja koji svojom atraktivnošću privlače poglede vaših gostiju. Posebno ako ih dodatno ukrasite manjim detaljima poput ramova za slike, svećama, satom ili grnčarijom.

Ovo je onaj deo vaše dnevne sobi koji najviše možete personalizovati detaljima i pokazati posetiocima šta zapravo predstavlja vaš stil u uređenju enterijera.

Prave se od najkvalitetnijeg drveta u različitim nijansama, ali mogu biti napravljeni i od kombinacije različitih materijala, kao što su mermer ili metal.

Zbog originalnog dizajna, koji može biti minimalistički ili sa puno detalja, lako se uklapaju u baš svaki životni prostor.

Zašto treba da odaberete kvalitetan regal za svoju dnevnu sobu?

Brojni su razlozi zbog čega vaša soba treba da ima jedan ovako jednostavan, a s druge strane atraktivan komad nameštaja. Najpre to je prostor za organizaciju stvari, koji iako nije veliki može biti dovoljan za odlaganje sitnica ili važne dokumentacije.

I sa tako malim prostorom za odlaganje, funkcionalnost regala nije upitna, već prilagođena potrebama modernog stila koji preporučuje minimalizam.

Pored toga, regali su i odličan komad nameštaja u koji možete uklopiti svoj TV kutak. Ako želite da vaš televizor bude skladno uklopljen u ovaj deo vaše dnevne sobe, a da ne zauzme previše dodatnog prostora, onda je regal pravi izbor za vas.

Na donjoj polici možete držati TV i set za kablovsku televiziju, a ostaće i dovoljno prostora za neke druge sitnice. Još jedan plus u prilog funkcionalnosti regala.

U zavisnosti od toga na koji deo nameštaja u prostoru želite da stavite akcenat, regali mogu biti ili glavni ili sporedni komad u dnevnoj sobi.

Njihova prilagodljivost i moć da da se odlično uklapaju u prostor sa ostalim elementima ih preporučuje kao vrlo zahvalan komad za kombinovanje i uklapanje.

Pronađite idealan regal za svoj dom u salonima nameštaja Dallas

Dallas regale odlikuje praktičnost i funkcionalnost, a pre svega lakoća uklapanja u prostor. Naši dizajneri su želje i potrebe naših kupaca pretočili u lijepe i praktične komade nameštaja. Svaki kupac može pronaći svoj idealni regal, zahvaljujući tome što smo u našu ponudu uvrstili različite dimenzije, oblike i materijale.

Među više od 10 modela, koliko broji trenutna ponuda regala, sigurno možete pronaći regal prilagođen vašim potrebama i željama.

A mi vam preporučujemo da, pre nego što se odlučite za regal koji želite da vidite u svom domu, razmislite o stilu koji želite da bude zastupljen u vašem dnevnom boravku.

Ako želite da svi gledaju u vaš regal, onda odaberite model koji će svojom bojom i detaljima dati karakter sobi. Tu prvenstveno mislimo na bele regale, poput modela Viola ili Piano.

Ukoliko pak želite da regal prati ostale komade nameštaja u prostoru, onda odaberite nešto smirenije boje drveta, jer je ovo materijal koji se odlično uklapa u sve enterijere i stilove.

Takvi su modeli Elite i Somine. Za one koji žele da njihova dnevna soba odiše toplinom, tu je model Sahara sa kaminom, koji će vas sigurno podsetiti na hladne zimske dane na planini, u kojima volite da uživate pored kamina sa šoljom tople čokolade u ruci.

Još nekoliko modela na koje treba da obratite pažnju su: Sahara, Tara, Tesla Black i Aktive.

Nameštaj Dallas | Nagrade
Dallas nameštaj | Dnevni boravak Tesla Ecru Gold -15%

Dnevni boravak Tesla Ecru Gold

124.094 rsd

105.480 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Tesla Walnut -15%

Dnevni boravak Tesla Walnut

124.094 rsd

105.480 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Piano Akcija

Dnevni boravak Piano

105.480 rsd

- rsd

Dallas nameštaj | Somine -15%

Somine

134.294 rsd

114.150 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Tesla Black -15%

Dnevni boravak Tesla Black

124.094 rsd

105.480 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Tara Akcija

Dnevni boravak Tara

105.480 rsd

- rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Chello -15%

Dnevni boravak Chello

103.624 rsd

88.080 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Zen -15%

Dnevni boravak Zen

99.635 rsd

84.690 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Bella -15%

Dnevni boravak Bella

129.400 rsd

109.990 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Viola -15%

Dnevni boravak Viola

109.990 rsd

- rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Sahara Sa Kaminom -15%

Dnevni boravak Sahara Sa Kaminom

170.576 rsd

144.990 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Elite -15%

Dnevni boravak Elite

141.165 rsd

119.990 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Tesla – Roys -15%

Dnevni boravak Tesla – Roys

94.106 rsd

79.990 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Aktive -15%

Dnevni boravak Aktive

131.459 rsd

111.740 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Sahara -15%

Dnevni boravak Sahara

132.341 rsd

112.490 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Palazzo -15%

Dnevni boravak Palazzo

99.635 rsd

84.690 rsd