Početna, Dallas nameštaj

Tv komode

Tv komode

TV je centralni portal zabave u dnevnoj sobi, koji celoj porodici donosi radost i neke od najboljih trenutaka koje dugo pamtimo.

kako bi TV bio na posebnom mestu, koje mu kao takvom važnom predmetu u dnevnom boravku pripada, tu su TV komode.

One upotpunjuju vaš TV kutak i čine ovaj deo dnevne sobe zaokruženim.

Kako su televizori, u današnje vreme, često i jako veliki, ali i teški- važno je da komoda bude napravljena od kvalitetnog i izdržljivog materijala. Naše Dallas TV komode se prave od različitih vrsta drveta ili u kombinaciji sa drugim jednako izdržljivim materijalima kao što je na primer mermer.

No, na TV komodama ne morate samo držati televizor, iako je on svakako centralni element na njemu. Tu se mogu naći i određene sitnice koje će izgled ove komode učiniti razigranijim i dinamičnijim.

Dozvolite svojoj mašti da osmisli detalje koji će upotpuniti TV komodu na drugačiji način.

Zašto treba da odaberete kvalitetnu TV komodu za vašu dnevnu sobu?

Tri su osnovna razloga zbog kojih TV komoda mora da bude deo vašeg dnevnog boravka, ukoliko volite da uživate u dugim filmskim večerima sa prijateljima i porodicom.

Na prvom mestu, komoda je stabilni oslonac za vaš televizor, koji je tu da na njemu ima dovoljno mesta kako za sam TV, tako i za svu prateću opremu.

Vodite računa kada birate komodu da ona bude šira u odnosu na televizor, kako bi bilo dovoljno mesta za njega, ali i za manje uređaje koji dolaze uz kablovsku televiziju i sl.

Ako se odlučite da televizor postavite za zid, iznad TV komode, na njoj će vam ostati dovoljno mesta za manje detalje poput sata ili nekog cveća. Tako će komoda dodatno uokviriti vaš posebni TV kutak i postati mesto za izlaganje vaših omiljenih ukrasa za dom.

Poslednji razlog zašto vam je neophodna TV komoda je njena funkcionalnost, koja se ogleda u tome da obično sadrži i dodatne korisne detalje. Ovde mislimo, pre svega, na fioke za odlaganje, koje se nalaze u donjem delu komode.

U njih, zavisi od modela može da stane dosta stvari, pa eto dodatnog razloga da kupite TV komodu.

Imajte na umu da se dobro odabrana komoda može lako uklopiti u svaki enterijer, pa je tako možete kombinovati sa stočićem iz iste kolekcije ili da birate TV komodu u odnosu na fotelje u vašoj dnevnoj sobi.

Dallas TV komode su odličan izbor za vaš dom, jer se proizvode u mnogo različitih modela i od kvalitetnih materijala, pa će vam trajati mnogo godina.

TV komode Dallas su najbolji izbor za vaš dom

Dallas TV komode prepoznaju se nadaleko po svojoj eleganciji, sofisticiranosti i kvalitetu. Kombinovanjem modernog dizajna i kvalitetnih materijala, uspeli smo da napravimo savršen komad nameštaja za svačiji dom, koji će ponosno krasiti vašu dnevnu sobu.

Među 15 modela, koliko broji naša ponuda TV komoda, možete pronaći model prilagođen vašim potrebama i stilu. Uzimajući u obzir želje naših kupaca kreirali smo modele koji prate različite stilove, tako da svako može pronaći komodu koja će upotpuniti njegov dnevni boravak.

U nastavku vas čekaju naše preporuke za neke od najpopularnijih modela TV komoda.

Ukoliko želite klasični dizajn možete odabrati model Godiva, koja odmah osvaja svojom pojavom. Ovo je model zbog koga će pogled na TV biti jedinstven čak i kada je isključen.

Ako ste ipak ljubitelj modernog dizajna, vaš izbor će sigurno biti Lisabon ili Bella zbog interesantnog dizajna ali i prostora koji je dovoljno veliki za neke vama drage stvari. Sa druge strane, model Icon ostavlja utisak elegancije i prefinjenosti te će zasigurno mamiti poglede vaših gostiju.

Nameštaj Dallas | Nagrade
Dallas nameštaj | TV komoda Icon -15%

TV komoda Icon

91.906 rsd

78.120 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Viola -15%

TV komoda Viola

94.106 rsd

79.990 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Chello -15%

TV komoda Chello

72.000 rsd

61.200 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Bella -15%

TV komoda Bella

97.047 rsd

82.490 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Sahara Sa Kaminom -15%

TV komoda Sahara Sa Kaminom

118.812 rsd

100.990 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Sahara -15%

TV komoda Sahara

91.953 rsd

78.160 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Palazzo -15%

TV komoda Palazzo

71.165 rsd

60.490 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Godiva -15%

TV komoda Godiva

88.224 rsd

74.990 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Lisabon -15%

TV komoda Lisabon

101.165 rsd

85.990 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Aktive -15%

TV komoda Aktive

81.165 rsd

68.990 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Elite -15%

TV komoda Elite

88.224 rsd

74.990 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Tesla Ecru Gold -15%

TV komoda Tesla Ecru Gold

85.871 rsd

72.990 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Tesla Black -15%

TV komoda Tesla Black

85.871 rsd

72.990 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Tesla Walnut -15%

TV komoda Tesla Walnut

85.871 rsd

72.990 rsd