Dallas nameštaj

Nameštaj Dallas | Blog

Blog

Kako odabrati idealan klub sto u vaš dnevni boravak?

Dobrom izgledu dnevne sobe često može da doprinese i samo jedan ključan komad nameštaja. Ako uzmemo klub sto kao primer toga, onda će njegov pravilan odabir doneti atraktivan izgled vašem dnevnom boravku. Izbor ovog komada nameštaja može ili ulepšati enterijer ili ga može u potpunosti poremetiti. Zato je jako važno da pratite određene smernice pri odabiru klub stočića za vaš dom.

Više

5 načina da produžite život svom nameštaju

Nameštaj koji ste dugo i pažljivo birali odgovara vam u svakom smislu, na neki način, vaša svakodnevica ne bi bila ista bez njega. Možda su neki od komada predstavljali ozbiljnu finansijsku investiciju a drugi predstavljaju unikatne primerke dizajna. U svakom slučaju, kako bi što druže trajao, nameštaj je neophodno redovno održavati.

Više

Sivi trosed modernih linija i njegovo uklapanje sa drugim bojama u enterijeru

Kada birate nameštaj za svoj dnevni boravak važno je da dobro razmislite o ključnim komadima, koji će dugi niz godina biti u tom prostoru. Jedan od takvih komada, o čijem izboru posebno treba povesti računa, je trosed. Trosedi predstavljaju centralnu figuru u uređenju enterijera vaše dnevne sobe i svi drugi elementi treba da budu u skladu sa njim.

Više

Kako se održavaju i čiste kožne garniture

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu kožne garniture, možemo vam sa sigurnošću reći da je to odličan izbor za vaš dnevni boravak. Pročitajte i nekoliko korisnih saveta kako se održavaju kožne garniture. Investiranje u vrhunski kvalitet je uvek odličan način da dugo godina uživate u jednom komadu nameštaja.

Više

Zašto su kožne garniture najbolja investicija u koju ćete uložiti vaš novac?

Poslednjih nekoliko godina popularnost kožnih garnitura u dnevnim sobama raste i sve više ljudi se odlučuje za njih. Prepoznavši kvalitet, udobnost, lakoću održavanja materijala i kvalitet koji traje generacijama- kupci su odlučili da poklone svoje poverenje kožnim garniturama.

Više

Kako da uz pomoć novih trpezarijskih stolica osvežite omiljenu prostoriju u domu?

U trpezariji se okupljamo kako bismo proveli prijatno vreme sa porodicom ili prijateljima, dok uživamo u najboljim specijalitetima koje umemo da pripremimo. Ovo je omiljena prostorija u domu, u kojoj možemo da provedemo i po nekoliko sati dnevno, pa je neophodno da ambijent u kome se nalazimo bude prijatan.

Više

Ugaone garniture: saveti za odabir idealnog modela za vaš dom

Ugaone garniture postale su komad nameštaja bez kojeg je gotovo nemoguće zamisliti udobno i funkcionalno uređen životni prostor. Veoma su praktične i pogodne za sedenje većeg broja ljudi. Može se reći da su ugaone garniture idealna zamena za dvosed i trosed, čime vam štede prostor u dnevnom boravku i doprinose prozračnom i rasterećenom izgledu prostorije.

Više

Prolećna dekoracija: kako da unesete dah najlepšeg godišnjeg doba u svoj dom?

Trend koji je prisutan poslednjih nekoliko godina, a u kome dominira želja da sitnicama ili jednim komadom nameštaja unesemo svežinu svakog novog godišnjeg doba u dom, vrlo je popularan. Sada kada je proleće došlo i napolju je svako drvo u cvatu, kreativnost se probudila. Želja da prolećna dekoracija bude u svakom kutku životnog prostora, dominantna je kod svih ljubitelja uređenja enterijera.

Više

Saveti za uređenje trpezarije koji će uneti harmoniju u vaš prostor

Dok smo odrastali zajednički obroci sa porodicom su bili omiljeni trenuci sreće kojih se rado sećamo. I mnoga istraživanja pokazuju da nešto tako jednostavno, kao zajednički ručkovi ili večere, mogu uticati na naš osećaj povezanosti sa članovima porodice.

Više

Uređenje enterijera: kako uklopiti regal u dnevni boravak?

Bez obzira na to da li živite u malom, udobnom jednosobnom stanu, velikoj kući ili penthausu, verovatno najviše vremena tokom dana provodite u dnevnom boravku. On je najvažnija prostorija u vašem domu, koju naši gosti prvo vide kada nam dođu u posetu. Baš zbog toga što je ona prvo što će svi videti, važno je da bude uređenja baš po vašem ukusu i da oslikava vaš lični stil. Jedan od najvažnijih elemenata, koji čine dnevni boravak, su regali, na kojima stoje sve naše drage sitnice. Ako se pitate kako uklopiti regal u dnevni boravak i na koji način ga odabrati, mi vam nudimo korisne savete u nastavku.

Više

Dušeci za francuski ležaj

Udoban dušek je preduslov za miran san i kvalitetan odmor koji će nam omogućiti da se sa osmehom pripremimo za izazove koje sa sobom nosi novi radni dan. Odabir dušeka zavisi od većeg broja faktora, poput vaše visine i težine, ali i potencijalnih problema sa leđima. Moderan način života koji podrazumeva dugo sedenje ili stajanje na radnom mestu odražava se na stanje našeg kičmenog stuba. Zato je važno prepoznati koji dušek nam nudi adekvatnu podršku i omogućava relaksiran san.

Više

Otvoren dallas salon u Kragujevcu

Otvoren Dallas salon u Kragujevcu DALLAS NAMEŠTAJ PONOVO U KRAGUJEVCU U SALONU ZEBRANO !!!
AKCIJA, POPUST 25% !!!!

Više

Dalas trosed nica

Njegova najvažnija prednost je ta što se može razvući u veoma komforan francuski ležaj dimenzija 200x160cm, a istovremeno je i ležeran trosed bez stranica.

Više

Cezar francuski ležaj

Otvorite vrata Vaše spavaće sobe i pri pogledu na Vaš krevet osetite kako Vas hvata san i kako počinjete da se istinski odmarate! Mislite da ovako nešto nije moguće? Onda nikada niste spavali na krevetima iz Dalas nameštaja, a sasvim sigurno niste ni videli naš francuski ležaj Cezar.U pitanju je veliki francuski ležaj dimenzija 160x200cm, na kojem veoma komforno mogu spavati dve odrasle osobe + jedno malo dete koje Vam se u toku noći krišom uvuklo, bežeći od strašnih dečijih snova. Pravi porodični krevet, za koji će se tući Vaši najmlađi članovi porodice. Ko će brojati najviše slatkih snova na njemu, na Vama je da odlučite.

Više

Garnitura dallas

Jedino raskošna garnitura poput ove može nositi i ime naše firme – Dallas. Reč je o TDF vrsti garniture koja se sastoji od troseda, dvoseda fotelje. Otuda i prirodno ova skraćenica „TDF“ za sve vrste ovako kompleksnih, ali i kompletnih garnitura.

Više