Početna, Dallas nameštaj

Komode

Komode

Komode u enterijeru vašeg doma su sinonim za elegantan komad nameštaja, koje je ujedno i praktičan.

Ovaj komad nameštaja se sa razlogom smatra dobro organizovanim prostorom za skladištenje, ali i ukrasom vaše trpezarije.

Osim što su, između ostalog, pogodne da se na gornjoj površini drže ramovi sa fotografijama, ukrasne sveće ili sat, u unutrašnjosti se krije dobro organizovani prostor za pakovanje posuđa, čaša i escajga za jelo ali i nekih vama važnih stvari ili dokumentacije.

Moderne komode se smatraju najpraktičnijim komadom nameštaja u kući. Lako se stilski uklapaju u vaš enterijer, ali one mogu biti i autentičan komad.

Ovo je onaj deo vašeg enterijera koji možete stilizovati vama dragim sitnicama koje oslikavaju vaš stil i daju pečat u uređenju životnog prostora.

Prave se od najkvalitetnijeg drveta u različitim nijansama, ali mogu biti napravljeni i od kombinacije različitih materijala, kao što je metal.

Zbog originalnog dizajna, koji može biti minimalistički ili sa puno detalja predstavljaju prava remek dela, lako se uklapaju u baš svaki životni prostor.

Zašto treba da odaberete kvalitetnu komodu za vašu trpezariju?

Brojni su razlozi zbog čega vaša trpezarija treba da ima jedan ovako sofisticiran i lako uklopljiv komad nameštaja. Funkcionalnost i praktičnost su samo početak, a šta još nude komode?

Najpre to je prostor za organizaciju stvari, koji je sasvim dovoljan za odlaganje sitnica, pribora za jelo, čaša ili čitavih kompleta posuđa.

Ovde je funkcionalnost na prvom mestu i prilagođena je vašim potrebama, pa vam je sve što je potrebno za postavljanje stola na dohvat ruke.

Komode koje odišu elegancijom

Osim funkcionalnosti i praktičnosti, ovaj komad nameštaja svakako odiše i elegancijom, pa je u tom smislu neophodan element za upotpunjavanje enterijera trpezarije.

Kako bi prostorija u kojoj pravite okupljanja, za vaše prijatelje i rodbinu, odisala posebnom atmosferom i sofisticiranošću- neophodna vam je trpezarijska komoda.

Ceo jedan zid, po kome ćete postaviti komodu, može biti uređen tako da unosi toplinu u ovu prostoriju. Dodajte ovom kutku ogledalo, nekoliko biljaka ili porodičnih fotografija u ramovima i već ćete videti kako će se ovaj deo prostorije transformisati.

Komoda može biti vaš svojevrsni izložbeni prostor u okviru koga ćete pokazati posetiocima u čemu uživaju vaši članovi porodice. To možete prikazati kroz fotografije ili recimo predmete koji je svako od njih kupio na nekom putovanju.

Dallas trpezarijske komode se uklapaju u svaki dom

Dallas komode odlikuje elegancija, praktičnost i funkcionalnost, a pre svega lakoća uklapanja u prostor. Naši dizajneri su želje i potrebe naših kupaca pretočili u lepe i praktične komade nameštaja.

Svaki kupac može pronaći svoju posebnu komodu, zahvaljujući tome što smo u našu ponudu uvrstili različite dimenzije, oblike i materijale.

Među 9 modela, koliko broji trenutna ponuda komoda, sigurno možete pronaći onu koja je prilagođena vašim potrebama i željama.

A mi vam preporučujemo da, pre nego što se odlučite za komodu koji želite da vidite u vašoj trpezariji, razmislite o stilu koji želite da bude zastupljen u njoj.

Ako želite da vašim gostima bude prijatno prilikom druženja uz ukusno jelo, onda je pravi izbor za vas Tesla walnut. Ukoliko pak želite da uz pomoć ogledala vizuelno povećate prostor onda su za vas modeli Tesla Roys i Viola.

Još nekoliko modela na koje treba da obratite pažnju su: Icon, Chello, Elite i Godiva sa ogledalom.

Nameštaj Dallas | Nagrade
Dallas nameštaj | Komoda Icon -15%

Komoda Icon

103.765 rsd

88.200 rsd

Dallas nameštaj | Komoda Viola -15%

Komoda Viola

132.529 rsd

112.650 rsd

Dallas nameštaj | Komoda Sa Ogledalom Tesla – Roys -15%

Komoda Sa Ogledalom Tesla – Roys

115.282 rsd

97.990 rsd

Dallas nameštaj | Komoda Aktive -15%

Komoda Aktive

101.165 rsd

85.990 rsd

Dallas nameštaj | Komoda Chello -15%

Komoda Chello

89.647 rsd

76.200 rsd

Dallas nameštaj | Komoda Elite -15%

Komoda Elite

101.812 rsd

86.540 rsd

Dallas nameštaj | Komoda Tesla Ecru Gold -15%

Komoda Tesla Ecru Gold

132.929 rsd

112.990 rsd

Dallas nameštaj | Komoda Tesla Walnut -15%

Komoda Tesla Walnut

132.929 rsd

112.990 rsd

Dallas nameštaj | Toaletna komoda tesla ecru gold sa ogledalom -15%

Toaletna komoda tesla ecru gold sa ogledalom

77.235 rsd

65.650 rsd

Dallas nameštaj | Komoda godiva sa ogledalom -15%

Komoda godiva sa ogledalom

141.165 rsd

119.990 rsd