Početna, Dallas nameštaj

Francuski ležajevi

Francuski ležajevi

Francuski krevet dobio je ime po zemlji u kojoj je nastao, a ono po čemu se Francuska prepoznaje jeste stil. Tako je francuski ležaj dobijao različit izgled, pa je Luj XIV insistirao na raskošnom kitnjastom dizajnu kreveta, dok je na primer Napoleon uveo neoklasični stil. U Engleskoj francuski krevet poznat je i pod imenom kraljevski krevet. Koje su njegove dimenzije i koje funkcije nudi?

Zašto da odaberete francuski ležaj za vašu spavaću sobu?

Francuski ležaj savršeno se uklapa u spavaće sobe svakoga kome krevet za jednu osobu ne pruža dovoljan komfor. Takođe, brojni hoteli koriste francuske krevete u dvokrevetnim sobama, što predstavlja veliku uštedu prostora.

Svi koji žele da dodatno uštede na prostoru u svojoj spavaćoj sobi mogu razmisliti o kupovini francuskog kreveta koji poseduje kutiju za odlaganje, što će pomoći naročito tokom sezonskog spremanja.

Krevet treba da pruža udobnost, da poseduje stabilnu konstrukciju i kvalitetan mebl-štof kako bi se prilagodio svačijem ukusu i senzibilitetu, a to je upravo ono što francuski ležaj nudi.

Ono po čemu se francuski krevet razlikuje od klasičnog bračnog kreveta su manje dimenzije. Dužina francuskog ležaja ostaje ista odnosno varira do 200 cm, dok je širina manja i iznosi 140 cm. Širina kod bračnog kreveta kreće se između 160 cm i 180 cm.

Francuski ležaj se uklapa u svaki stil uređenja

Oličenje lepote, prožet istorijom, klasičan, vanvremenski i moderan, francuski krevet odgovara svakom stilu. Kupovina francuskog ležaja pametna je i dugoročna investicija. Osmislite stil spavaće sobe i francuski krevet koji će se besprekorno uklopiti u vaš dizajn enterijera.

Postoje različiti stilovi kada su u pitanju francuski ležajevi i na vama je kako ćete ih kombinovati sa dizajnom spavaće sobe.

Kvalitet materijala od kojih je francuski ležaj napravljen, boje, zaobljene ivice učiniće da vam ovaj krevet postane omiljeni komad nameštaja u vašoj spavaćoj sobi.

Pronađite bračni krevet iz snova za vašu spavaću sobu u salonim nameštaja Dallas

U salonima nameštaja Dallas, u velikom izboru modela bračnih kreveta, sigurno ćete pronaći jedan koji odgovara baš svim vašim potrebama.

Potrudili smo se da kreiramo raznovrsnu ponudukoja pruža savršen izbor za svačiji ukus.

Bilo da ste u potrazi za prefinjenim krevetom sa uzglavljem od pliša, kao što je naš model Rixos koji predstavlja kombinaciju kvaliteta i elegancije ili tražite bračni krevet koji se uklapa u svaki moderan, minimalistički ili tradicionalni enterijer- tu su modeli kao što je Max– na pravom ste mestu.

Naši modeli bračnih kreveta pored svoje elegancije i modernog dizajna pružaju udobnost i sigurnost. Spavanje na nekom od modela francuskih ležajeva Dallas pruža osećaj opuštenosti i intime.

Želite da mirno spavate i sanjate najlepše snove? Francuski ležajevi Dallas nameštaja su definitivno ono što vam je potrebno!

Ostali modeli bračnih kreveta na koje vredi obratiti pažnju su: Cezar, Soft, King, Prestige2, Dona2, Max2,Max3 i pronađite za sebe krevet koji će se najbolje uklopiti sa vašim željama.

Nameštaj Dallas | Nagrade
Dallas nameštaj | King Akcija

King

83.675 rsd

74.990 rsd

Dallas nameštaj | Max III Akcija

Max III

77.538 rsd

69.990 rsd

Dallas nameštaj | Max II Akcija

Max II

77.538 rsd

69.990 rsd

Dallas nameštaj | Max Akcija

Max

77.538 rsd

69.990 rsd

Dallas nameštaj | Prestige II -15%

Prestige II

77.292 rsd

65.698 rsd

Dallas nameštaj | Soft II -15%

Soft II

rsd

- rsd

Dallas nameštaj | Amalfi -15%

Amalfi

102.673 rsd

87.272 rsd

Dallas nameštaj | Cezar -15%

Cezar

77.663 rsd

66.014 rsd

Dallas nameštaj | Soft -15%

Soft

100.045 rsd

85.039 rsd

Dallas nameštaj | Rixos -15%

Rixos

117.232 rsd

99.647 rsd

Dallas nameštaj | Box spring dona -15%

Box spring dona

69.156 rsd

58.782 rsd