Početna, Dallas nameštaj

Dnevne sobe

Dnevne sobe

Dnevna soba je najvažnija prostorija u domu svake porodice, jer u njoj ukućani provode najviše vremena.

Ona je za neke oaza za odmor, za druge je prostor za druženje, trećima predstavlja prostor za filmske večeri, a svima zajedno je omiljeno mesto na kome se druže i susreću sa rodbinom i prijateljima.

Kako je ovo prostorija u vašem domu koju posetioci prvo vide, obično se njenom uređenju posvećuje i najviše pažnje.

Svaki komad nameštaja se pažljivo bira i uklapa u skladnu celinu koja će pokazati vašim prijateljima kakav je vaš lični ukus u uređenju enterijera.

Baš zato je Dallas vaš saveznik u ovom zadatku, jer nudi široku paletu različitog nameštaja za dnevni boravak, koji se može prilagoditi svim stilovima.

Zašto treba da odaberete Dallas dnevnu sobu za vaš dom?

Ako ste razmišljali o manjoj ili većoj promeni u dnevnom boravku, kako bi prostor dobio drugačiji izgled i kako bi njegova funkcionalnost se dodatno poboljšala, onda ste sigurno u potrazi za kvalitetnim komadima nameštaja koji će se uklopiti u vaš dom.

Nameštaj Dallas nudi kvalitet i u izradi i u odabiru materijala od kojih se nameštaj pravi. Možete biti sigurni da će ovi komadi nameštaja trajati dugo u vašem domu.

Drugi razlog da odaberete Dallas nameštaj za vaš dnevni boravak je raznovrsnost i raznolikost ponude. U našim salonima možete pronaći nameštaj koji odgovara kako manjim, tako i većim dnevnim sobama.

Pa ako ste u potrazi za nameštajem za opremanje velike dnevne sobe, mi vam preporučujemo da pogledate naše kožneugaone  ili TDF garniture.

Za koju god, od ovih garnitura ili pojedinačnih komada se odlučili, znajte da vas očekuje širok izbor materijala, dezena i modela, pa smo sigurni da će vaša dnevna soba biti prava oaza za prijatan boravak baš po vašem ukusu.

Kada birate nameštaj za opremanje male dnevne sobe, ne sme biti kompromisa oko funkcionalnosti nameštaja, pa je važno da birate one komade koji mogu imati višestruku namenu.

Mi vam preporučujemo da u velikom izboru troseda, pronađete jedan za vaš dom, koji će biti omiljeno mesto za sedenje tokom dana i najudobniji ležaj za spavanje tokom noći.

Svim dnevnim sobama, bile one male ili velike su potrebni regali na kojima ćete držati vaše omiljene knjige, sveće, figurice i sl. U sklopu regala, ali i kao poseban komad nameštaja, možete odabrati i funkcionalne TV komode, koje će biti stabilan oslonac vašem televizoru.

Za kraj, tu su uvek praktični manji komadi nameštaja, koji donose dodatni prostor za spuštanje onih predmeta koji treba da nam uvek budu pri ruci, kao što su to klub stolovi.

Drugi manji komad nameštaja koji donosi, uvek potreban, dodatni prostor za sedenje- tabure, može biti odličan dodatak manjoj dnevnoj sobi, jer je pomičan i uvek dostupan.

Birajte moderne i funkcionalne dnevne sobe u Dallas salonima nameštaja

U salonima nameštaja Dallas, mi slušamo želje i potrebe našim kupaca i u skladu sa njima su naši dizajneri uspeli da stvore kvalitetan, moderan, funkcionalan i pre svega atraktivan nameštaj koji se uklapa u svaki dom.

Sigurni smo da ćete među velikim brojem modela uspeti da pronađete nameštaj koji ćete se uklopiti u vaš stil. Naše garniture, fotelje, komode, taburei i drugi komadi nameštaja prate moderne trendove, pa ih tako biraju podjednako i ljubitelji minimalističkog, ali i luksuznog stila.

I za one koji vole klasičan stil imamo mnogo toga što mogu izabrati u našem asortimanu, pa vas zato pozivamo da proverite našu ponudu.

Na našem sajtu možete pronaći različite modele dnevnih soba ali i pojedinačne komade nameštaja za dnevni boravak, a takođe možete posetiti i naše prodajne salone u većim gradovima Srbije kao i kod naših distributera na preko 20 lokacija širom zemlje.

Nameštaj Dallas | Nagrade
Dallas nameštaj | Trosed Domino 2 -15%

Trosed Domino 2

83.141 rsd

70.670 rsd

Dallas nameštaj | Klub sto tesla black -15%

Klub sto tesla black

39.988 rsd

33.990 rsd

Dallas nameštaj | Komoda chello -15%

Komoda chello

89.647 rsd

76.200 rsd

Dallas nameštaj | TV komoda Elite -15%

TV komoda Elite

88.224 rsd

74.990 rsd

Dallas nameštaj | Dnevni boravak Elite -15%

Dnevni boravak Elite

141.165 rsd

119.990 rsd