Početna, Dallas nameštaj

Noćni ormarići

Noćni ormarići

Noćni ormarići ili noćni stočići su komad nameštaja za odlaganje predmeta koji treba da vam budu pri ruci kada se spremite za spavanje.

Noćni ormarić ima ugrađen skladišni prostor u vidu fioke ili nekoliko polica koje su uglavnom namenjene za veće predmete ili stvari koje ne koristite svakodnevno, što za razliku od noćnih stočića pruža više prostora za odlaganje.

Naši klijenti se uglavnom odlučuju za noćne ormariće zbog njihove funkcionalnosti, prostora za odlaganje, ali i jer mogu imati dosta uticaja na izgled spavaće sobe.

Nakon što za svoju spavaću sobu odaberete odgovarajući noćni ormarić možete biti sigurni da će vam sve one sitnice poput lampe, punjača za telefon, čaše sa vodom ili daljinskog upravljača za TV uvek biti pri ruci.

Zašto treba da odaberete noćni stočić za vašu spavaću sobu?

Krevet predstavlja središnji deo spavaće sobe, a noćni stočić je tu da upotpuni izgled same sobe, da se dobro uklopi sa krevetom, ali i da pruži viši nivo funkcionalnosti.

Kada birate noćni stočić za svoju spavaću sobu birate funkcionalnost i kvalitet.

U ponudu Dallas nameštaja potrudili smo se da uvrstimo modele koji se uklapaju u različite stilove jer znamo koliko je važno da se noćni ormarići lako prilagode u svačijem enterijeru.

Odabir modela je na vama. Ukoliko volite moderan dizajn u našim salonima možete pronaći noćne ormariće ili noćne stočiće koji će se prilagoditi vašim željama i potrebama.

Dallas noćni ormarić i zbog visokokvalitetne obrade drveta trajaće vam duži niz godina i to uz svakodnevnu upotrebu i bez zahtevnog održavanja.

Ukoliko noćni ormarić vidite kao dodatan prostor za odlaganje, onda birajte zatvorene modele koji imaju više polica tako ćete dobiti na funkcionalnosti. Dodatni prostor, koji će vam poslužiti za sve one sitnice kojima ne možete da pronađete mesto, a neophodno je da znate uvek gde se nalaze i da su vam na dohvat ruke.

Ukoliko su vam važni detalji i usklađenost stilova kao i dekorativna uloga koju noćni ormarić može imati u našoj ponudi ćete sigurno pronaći komad koji se uklapa u vaš dizajn enterijera. Noćni ormarić može poslužiti kao podloga za neku neobičnu lampu koja će dati poseban pečat prostoru, a ujedno ćete na dohvat ruke imati izvor svetlosti za trenutke odmora uz knjigu.

Birajte moderne noćne ormariće u Dallas salonima nameštaja

U salonima nameštaja Dallas imamo u ponudi noćne ormariće koji se uklapaju u različite stilove, pa možete lako pronaći odgovarajući nameštaj za vašu spavaću sobu.

Ono što izdvajamo kao apsolutnog favorita po kom smo prepoznatljivi, kad je u pitanju nameštaj za spavaće sobe i modeli noćnih ormarića, je noćni ormarić Tesla Walnut koji se odlikuje jedinstvenim dizajnom sa harmoničnim oblinama i zadivljujućim površinama.

Ovaj elegantan, luksuzan i moderan ormarić možete odabrati i za levu i desnu stranu kreveta i upotpuniti nameštaj u vašoj spavaćoj sobi.

Na našem sajtu pogledajte kompletnu ponudu nameštaja za spavaću sobu ili posetite jedan od naših salona u većim gradovima Srbije.

Pronađite nas u Beogradu, Novom Sadu, Zaječaru, Kragujevcu, Novom Pazaru i Tutinu ili potražite naš nameštaj kod naših distributera na preko 20 lokacija širom Srbije.

 

Uživajte u lepoti izbora materijala, dezena i modela Dallas nameštaja, dok planirate opremanje svoje spavaće sobe.

Nameštaj Dallas | Nagrade
Dallas nameštaj | Noćni ormarić Tesla Walnut -15%

Noćni ormarić Tesla Walnut

23.518 rsd

19.990 rsd