Početna, Dallas nameštaj

Nameštaj Dallas | Dalas trosed nica

Blog

Dalas trosed nica

Njegova najvažnija prednost je ta što se može razvući u veoma komforan francuski ležaj dimenzija 200x160cm, a istovremeno je i ležeran trosed bez stranica.

Upravo zbog ove dve funkcije mnogi ljudi se opredeljuju za njega, pogotovo ukoliko imaju mali prostor koji im ne dozvoljava posedovanje više različitih kućnih elemenata. S ozbirom na žičano jezgro u njemu budite bez brige za udobnost Vaše kičme i miran kvalitetan san. To je zagarantovano!

Vrlo je praktičan jer sadrži i posebnu kutiju u koju možete odložiti jastuke, čaršav i jorgan ukoliko planirate da ga stalno koristite i kao ležaj. Ne morate u njega odlagati samo posetljinu već bilo šta što želite.

Dalas trosed Nica dizajn je mediteranski – topli, nežni, kremasti tonovi sedalnog dela, sa jastucima koji blago razbijaju monotiniju svojim prijatnim, tamnijim šarama uklopiće se u skoro svaki dom. Još prijatnijem izgledu dorpinosi to što ne poseduje stranice koje kod mnogih stvaraju osećaj zatvorenosti i krutosti – već, trosed Nica na prvi pogled mami ljude da se opruže i opuste na njemu.

Trosed Nica Vam nudi: Funkcionalnost – trosed i francuski ležaj istovremeno!
Kvalitetan san i zdravu kičmu!
Efikasno popunjavanje malog stambenog prostora!
Posebnu kutiju za odlaganje posetljine!
Prelepi dizajn koji se prirodno stapa sa svakim prostorom!
Slatke snove kao da zaista spavate u tom čuvenom gradu južne Francuske!

Iskoristite trenutni popust na ovaj specijalan komad nameštaja od 30%, jer ga neće dugo biti u zalihama!