DUŠECI ZA KREVET

Dušeci za krevet Dallas

Dušeci za krevet su možda najbitnija komponenta za dobar i kvaliteta san.
Pronalaženje savršenog dušeka je zaista važno, na kraju krajeva, trećinu svog života provodimo u krevetu.

Pripremili smo najnovije tehnologije i ugradili u dušeke za spavanje kako bismo vam obezbedili odličan i neprekidan san tokom noći.

Naravno pored pravog dušeka potreban vam je i krevet koji ispunjava zahteve i jastuk na kome će vaš san biti nezaboravan.

Naši dušeci su napravljeni od najkvalitetnijih materijala i komponenti koje će vam obezbediti dugo trajanje.

Koji tip dušeka je najbolji za vas?

Prilikom odabira dušeka treba obratiti pažnju na nekoliko faktora, uključujući veličinu dušeka, vrstu dušeka i stepen udobnosti. Dok veličina vašeg dušeka zavisi od prostora koji imate na raspolaganju, tip dušeka i stepen udobnosti zavise od osobe koja spava.

Dok se tip dušeka odnosi na punjenje, stepen udobnosti se odnosi na to koliko je dušek čvrst. Ovo obično varira od mekog do veoma čvrstog. Svaki tip dušeka je obično dostupan u nizu stepena udobnosti koji se može prilagoditi vašim potrebama. Na primer, možete se odlučiti za dušek od memorijske pene mekog ili čvrstog stepena udobnosti.

Dok se ocene udobnosti često zasnivaju na ličnim preferencijama, vaš položaj spavanja, težina i zdravstveni uslovi mogu da vas čine pogodnijim za određene stepene udobnosti od drugih.

Uobičajeni problemi sa spavanjem

Pored vašeg položaja za spavanje, još jedno važno pitanje kada je u pitanju izbor dušeka su sve specifične potrebe ili uslovi koje možete imati, na primer da li patite od bolova u leđima ili ako ste skloni pregrevanju tokom noći.

Koji dušeci su najbolji za bol u leđima?

Što se tiče vrste dušeka, memorijska pena ili ortopedski dušeci se često preporučuju za bolove u leđima i vratu. To je zato što su posebno dizajnirani da pruže adekvatnu podršku kičmi i izbegnu ukočene zglobove ujutro.

Što se tiče stepena udobnosti, savetuje se da se odlučite za srednje tvrdoće dušek ako patite od bolova u leđima. To je zato što će sve što je previše mekano dovesti do toga da potonete u dušek i da pogoršate bolove u kičmi. Međutim, bilo šta previše tvrdo može vas dovesti do bolnog buđenja. Pročitajte više o zaustavljanju bolova u leđima ovde.

Koji dušeci su najbolji za alergije?

Ako su alergije vaša glavna briga, onda je važno da nabavite tip dušeka koji neće izazvati njihovo rasplamsavanje. Često se preporučuju dušeci napravljeni od veštačkih materijala jer obično imaju hipoalergenska svojstva koja mogu pomoći u ublažavanju simptoma osetljive kože ili respiratornih problema kao što je astma. Preporučuje se izbegavanje dušeka koji sadrže prirodna punjenja kao što su vuna ili moher koji mogu izazvati alergije.

Dušeci za krevet sa novim tehnologijama

Duseci za krevet kreirani sa ljubavlju korišćenjem tehnologija kao što su Open cell, SkyCell penom, HR penom, Memory penom i High Resilence.

Ako bi smo morali neke da istaknemo iz naše ponude, to bi bili: Comfort Memory Dušek, Platinum Dušek, Dušek Royal Memory, Ortopedic Dušek i Comfort Dušek.

Potraga za kvalitetnim dušekom uglavnom ide zajedno sa potragom i za kvalitetnim krevetom, zato u našoj ponudi možete pogledati ponudu: box spring kreveti i francuski lezajevi

Modeli dušeka koje želimo istaći su prikazani na sajtu, a ukoliko želite videti još modela možete nas kontaktirati ili posetiti u najbližem prodajnom mestu.

-15%

Platinum Exclusive LUX

52.818 rsd

44.895 rsd
-15%

Comfort Memory dušek

38.038 rsd

32.333 rsd
-15%

Comfort

35.502 rsd

30.177 rsd
-15%

Royal

31.699 rsd

26.944 rsd
-15%

Ortopedic

31.276 rsd

26.585 rsd
-15%

Platinum

35.502 rsd

30.177 rsd