DEČIJE SOBE

Stvaranje bezbednog, prijatnog i funkcionalnog prostora gde će se deca osećati zaštićeno i voljeno, a opet imati priliku da ispolje svoju individualnost, od izuzetnog je značaja za zdravo i srećno detinjstvo.

Zbog toga posebnu pažnju treba posvetiti dizajniranju i opremanju enterijera dečije sobe.

Naši klijenti znaju da proizvodimo dečiji nameštaj koji deci daje prostor da se igraju, uče i spavaju.

Dallas nameštaj za decu prilagođava se i prati razvoj vaše dece.

Zašto treba da odaberete Dallas dečiju sobu za vaš dom?

U većini porodičnih domova obično najmanja soba pripadne deci. To može biti otežavajuća okolnost kada se posvetite dizajniranju enterijera i odabiru nameštaja.

Kako bi roditeljima olakšali posao Dallas nameštaj ima u ponudi kompletnu kolekciju dečijeg nameštaja koja se prilagođava svačijim potrebama i snovima.

Odabir dečije sobe je na vama, mi smo tu da vam ponudimo najbolje. Ukoliko svojoj deci želite da priredite živopisan dizajn i kolorit tu je naša dečija soba Joy.

Napravljena od najkvalitetnijih materijala i jarkih boja ova soba obezbediće vašoj deci razigrano i srećno detinjstvo.

Kvalitet materijala za dečije sobe

Ako vam je kvalitet na prvom mestu zbog kvaliteta materijala od kojih se prave Dallas dečiji nameštaj kao i zbog visokokvalitetne obrade drveta možete biti sigurni da će naše dečije sobe trajati godinama.

Dečija soba ima tri funkcije koje nameštaj mora da isprati, to su: rad, odmor i igra.

Dallas dečije sobe sadrže sve one elemente koji su potrebni kako bi vaša deca imala funkcionalan prostor na raspolaganju za igru i učenje.

Krevet, radni sto, komoda, ormar, stočić, police za knjige i igračke, sve to spada u osnovne elemente dečijih soba iz naše ponude.

Udoban krevet koji je prilagođen razvoju deteta ispunjava jednu od funkcija dečije sobe – odmor. Radni sto izrađen od kvalitetnog drveta tu je da prvi koraci u učenju budu lakši.

Dobar raspored nameštaja ostavlja prostora deci za igru, dok su police tu da igračkama budu mesto za odlaganje.

Zbog velikog broja elemenata bićete sigurni da vaše dete ima dovoljno prostora za rad i igru, a veliki broj polica, fioka, kao i komoda i ormar nude dosta prostora za odlaganje pre svega odeće, a zatim i knjiga i igračaka.

Sa našim dečijim sobama uvek ćete moći da držite sve na svom mestu, pa će se uz vas i vaša deca učiti organizaciji prostora.

Birajte moderne i funkcionalne dečije sobe u Dallas salonima nameštaja

U salonima nameštaja Dallas gajimo posebnu ljubav prema deci zato smo samo za njih napravili poseban odeljak na našem sajtu gde možete videti našu ponudu dečijih soba.

Ono što bismo izdvojili kao naš najbolji proizvod za decu jeste dečija soba Kiki koja se odlikuje modernim dizajnom i sadrži 30 elemenata i to u 4 kombinacije dekora i boja.

Naša misija je da dizajniramo i proizvedemo nameštaj koji će deci omogućiti da se igraju, uče i odmaraju.

Izrađujemo nameštaj koji je bezbedan i funkcionalan i pritom izrađen od prirodnih materijala.

Osim toga, naše dečije sobe izgledaće bajkovito u vašem domu.

Na našem sajtu pronađite savršen dečiji nameštaj ili pak kompletnu dečiju sobu, a možete i da posetite jedan od naših salona u većim gradovima Srbije.

Pronađite nas u Beogradu, Novom Sadu, Zaječaru, Kragujevcu, Novom Pazaru i Tutinu ili potražite naš nameštaj kod naših distributera na preko 20 lokacija širom Srbije.

 

 

JOY

KIKI