Cezar francuski ležaj

Otvorite vrata Vaše spavaće sobe i pri pogledu na Vaš krevet osetite kako Vas hvata san i kako počinjete da se istinski odmarate! Mislite da ovako nešto nije moguće? Onda nikada niste spavali na krevetima iz Dalas nameštaja, a sasvim sigurno niste ni videli naš francuski ležaj Cezar.

U pitanju je veliki francuski ležaj dimenzija 160x200cm, na kojem veoma komforno mogu spavati dve odrasle osobe + jedno malo dete koje Vam se u toku noći krišom uvuklo, bežeći od strašnih dečijih snova. Pravi porodični krevet, za koji će se tući Vaši najmlađi članovi porodice. Ko će brojati najviše slatkih snova na njemu, na Vama je da odlučite.

Prilikom kupovine ovog jedinstvenog francuskog ležaja koji naprosto pleni svojim kalsičnim dizajnom, možete birati da li želite verziju sa dušekom koji ima žičano jezro ili sa latofleks letvicama. Koja od ove dve varijante je bolja za kičmu i kvalitetniji san, veoma je teško reći, jer to je zaista individualno. Mnogi se kunu u latofleks letvice i dušeke bez žičanog jezgra, dok drugi ne mogu ni da zamisle da spavaju na bilo kakvom drugom dušeku koji nema žičano jezro kao osnovu.

Zbog toga smo se potrudili da našu ponudu nameštaja prilagodimo svim mogućim klijentima, njihovim različitim potrebama i navikama; stoga i prekrasni Cezar francuski ležaj nudimo u ove dve najtraženije varijante.

Funkcionalnost i praktičnost Cezar francuskog ležaja ogleda se i u tome što se ispod dušeka kriju posebne kutije sa pregradama za odlaganje posteljine, ili nekih stvari koje Vam nisu često potrebne.

O dizajnu Cezar francuskog ležaja možemo samo reći da njegova klasična lepota zaista pleni, a da nije ni suviše jednostavnog dizajna – harmonija je prava reč koja ga opisuje.

Sa Cezar francuskim ležajem dobijate: Udoban i komforan bračni krevet!
Mogućnost odabira Vama najudobnije varijante dušeka!
Klasično lep dizajn!
Dodatne kutije ispod dušeka za odlaganje nepotrebnih sitnica ili posteljine!
Dragoceni kvalitetni odmor!
Pogledajte i našu drugu ponudu francuskih ležajeva.