BOX SPRING KREVETI

Udoban krevet je najznačajniji deo nameštaja u svakoj spavaćoj sobi. Ako znamo da tu tražimo mir i odmor nakon napornog dana onda shvatamo i koliko je važno odabrati pravi krevet za sebe.

Izborom boxspring kreveta birate udobnost i više nego dovoljno mesta za spavanje. Za sve one koji sanjaju o ogromnom krevetu kao iz filmova – boxspring je pravi izbor.

Boxspring kreveti se sastoje iz nekoliko delova: box osnova, zatim glavni dušek i naddušek. Osnova koja je napravljena od drveta i presvučena najkvalitetnijim tapacirungom može biti i deo za skladištenje.

Glavni dušek postavlja se na osnovu i zajedno čine krevet mnogo višim, poput onih visokih kreveta koje ste viđali u hotelima ili holivudskim filmovima.

Glavni dušek mora biti čvrst i kvalitetno napravljen kako bi što duže zadržao prvobitni oblik. Naddušek može biti deo glavnog dušeka odnosno ugrađen u njegov gornji deo ili može biti zaseban element boxspring kreveta.

Raznovrsna ponuda modela, dezena i materijala, od kojih može biti izrađen vaš boxspring krevet, sigurno će vam pomoći da se lako i brzo odlučite za onaj koji se najbolje uklapa u vaš prostor.

Takođe visina ovih kreveta utiče da soba deluje elegantno i stilski privlačno.

Zašto da odaberete boxspring krevet za vašu spavaću sobu?

Ukoliko preferirate nameštaj koji nudi i udobnost i eleganciju za vaš životni prostor onda su boxspring kreveti najbolji izbor za vas.

U Dallas salonima nameštaja ili na našem sajtu naći ćete bogatu ponudu nameštaja za spavaću sobu.

 Osnovni principi kojima se vodimo kada je u pitanju proizvodnja nameštaja jeste da sve mora biti funkcionalno, modernog dizajna, ali pre svega udobno.

Kako čovek provede trećinu svog života spavajući, neophodan mu je prostran i udoban krevet, u Dallasu ćete sve to i još mnogo više sigurno pronaći.

Svi kreveti iz naše ponude napravljeni su od najkvalitetnijih materijala jer nam je vaš komfor na prvom mestu.

Boxspring kreveti pored funkcionalnosti imaju elegantan dizajn, svojim masivnim izgledom odaju utisak impozantnosti. Ono što je važno napomenuti jeste da su to kreveti koji mogu trajati godinama naročito, jer imaju stabilnu i čvrstu konstrukciju.

Pored toga, nude veliki prostor za spavanje, jer širina kreveta može ići preko 140 cm.

Pored raskošne veličine ovi kreveti mogu sadržati i dodatan prostor za odlaganje posteljine. Uz tapacirano visoko uzglavlje možete biti sigurni da se zid neće isprljati, a pored toga imaćete dobru potporu ukoliko volite da gledate TV iz kreveta.

Ne zaboravite da su boxspring kreveti nameštaj koji bolje izgleda i funkcioniše u većim prostorima. Napomenuli bismo i da prilikom odabira dušeka treba birati tvrdoću koja će odgovarati težini korisnika.

Pronađite boxspring krevet za vašu spavaću sobu u salonim nameštaja Dallas

U salonima nameštaja Dallas, u velikom izboru kreveta, sigurno ćete pronaći i boxspring krevet koji odgovara baš svim vašim potrebama.

Potrudili smo se da kreiramo raznovrsnu kvalitetnu ponudu, koja se uklapa u veliki broj klasičnih, ali i modernih stilova.

Ukoliko ste ste u potrazi za luksuznim boxspring krevetom kao što je naš model Dona II na pravom ste mestu.

Naši modeli kreveta pored različitih stilova dizajna, kreirani su tako da je spavanje na njima kao da spavate na oblaku, jer objedinjuju moderan dizajn, udobnost i funkcionalnost.

Pogledajte i kompletnu ponudu nameštaja za spavaću sobu na našem sajtu ili posetite jedan od naših salona u većim gradovima Srbije.

Prosetite naše salone u Beogradu na dva mesta TC Zmaj i TC Galerija, Novom Sadu, Zaječaru, Kragujevcu, Novom Pazaru i Tutinu ili nas potražite kod naših distributera na preko 20 lokacija širom Srbije.

-15%

BOX SPRING DONA II

60.927 rsd

51.788 rsd